Authentieke Bretonse recepten die doen denken aan de kindertijd.

Een onveranderde koekjestraditie, biologische & Bretonse grondstoffen.
Karamel met gezouten boter, citroencrème, om te smeren, voor gebak, Bretonse boterkoekjes, met karamel, pralinettes voor groot en klein om mateloos van te genieten RECEPTIDEE
Romige karamel met gezouten boter:
Bretonse tiramisu

500 g mascarpone
2 grote eieren
80 g bruine suiker
12 Bretonse boterkoekjes
2/3 van een pot romige karamel met gezouten boter Graine d’envie
Klop de dooiers wit met de suiker.
Voeg de mascarpone toe en blijf kloppen.
Klop het eiwit op en voeg het voorzichtig toe aan de bereiding.
Verkruimel de boterkoekjes en verdeel het deeg in drie.
Leg onderaan de verrines een laag verkruimelde boterkoekjes.
Bedek met de bereiding en breng een nieuwe laag verkruimelde koekjes aan.
Eindig met de boterkoekjes.
Laat minimaal 3 uur rusten in de koelkast.
Dek af en overgiet voor het serveren met de romige karamel met gezouten boter van Graine d’envie

NU OOK VERKRIJGBAAR IN BULK