Het merk Grillon d’Or werd in 1991 opgericht en wordt geproduceerd door het Franse bedrijf Cereco. Het is gevestigd in Bretagne en is gespecialiseerd in biologische ontbijtgranen. Havermout, muesli, krounchy, flakes, porridges, rijstwafels, graanwafels… In totaalworden meer dan 250 biologische producten aangeboden, waarvan sommige gegarandeerd glutenvrij zijn.

De granen worden zorgvuldig geselecteerd bij lokale boeren. Van het reinigen van de korrels over het malen, het pletten, het extruderen, het kneden of het poffen tot de verpakking: het productieproces van alle producten wordt beheerst dankzij een complete en efficiënte productielijn.

Al 25 jaar lang zet het bedrijf zich in voor kwaliteit. Dit omvat het beheersen van de toeleveringsketen en het hele productieproces en de bescherming van het milieu. Sinds 2015 heeft Cereco het label Bioentreprisedurable. De productielocatie is milieuvriendelijk, de gekozen verpakking is transparant om oververpakking te vermijden en de etiketten zijn gedrukt door ‘Imprim’Vert’ gecertificeerde drukkers.