Sinds 1936 houdt Lazzaretti de pastatraditie in ere door een gevarieerd assortiment van biologische pasta’s aan te bieden die voordelen voor de gezondheid combineren met gastronomisch genot.

Om de kwaliteit van het verwerkte product te garanderen, heeft dit bedrijf uit Avignon twee goedbewaarde geheimen. Het eerste betreft de herkomst van de ingrediënten. Het kiest zorgvuldig de grondstoffen op basis van verschillende criteria:

  • De hoge voedingswaarde,
  • De smaak,
  • De kleur,
  • Het vermogen om in het eindproduct te worden opgenomen.

Het tweede geheim schuilt in het productieproces:

Het uitrollen op oude wijze,
de vormgeving en
het traditioneel drogen
zijn de technieken die zijn gekozen om een smaak te garanderen die vergelijkbaar is met die van verse pasta.

De pasta van Lazzaretti wordt verkocht in bulk of in kleine verpakkingen, en beantwoordt aan ieders verwachtingen: witte gnocchi, vermicelli, schelpjes, pasta voor kinderen, Japanse noedels, gearomatiseerde pasta of 100% plantaardige pasta (glutenvrij).