Sinds 1986 importeert en distribueert het Franse bedrijf Vijaya gedroogde vruchten afkomstig uit de biologische landbouw uit de hele wereld. Het selecteert de variëteiten met de beste smaak in regio’s die bekend staan ​​om de kwaliteit van hun producten.

Vijaya werkt op een duurzame manier. Als lid van de Good Food Foundation helpt het kleine producenten om te leven van hun werk. Kiezen voor Vijaya is kiezen voor de traceerbaarheid, kwaliteit en authenticiteit van het product.

Door de gezondheidskwaliteit van zijn producten en de productieprocessen te optimaliseren door traditie te combineren met de nieuwste technologie op het gebied van voedselveiligheid, biedt dit baanbrekende familiebedrijf u het beste wat de natuur te bieden heeft.

Het assortiment van Vijaya is rijk en gevarieerd, van kleine verpakkingen tot bulkverpakkingen. Het bestaat uit meer dan 100 producten, variërend van gedroogde vruchten, over exotisch fruit tot suiker, snoepgoed en biologische zaden, linzen, zongedroogde tomaten, kokosnoten, pistachenoten, appels, druiven en pruimen.